top of page
mbf-jobba-hos-oss-2.jpg

JOBBA HOS OSS

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

Vi som arbetar på MBF är ett 20-tal duktiga hantverkare och arbetsledare, som alltid söker efter fler kompetenta och härliga medarbetare.

 

Hos oss får du som anställd arbeta med varierande uppdrag, stora som små. Som anställd uppmuntrar vi egna initiativ och idéer och vi vill alltid att våra medarbetare ska känna att de får möjlighet att utvecklas på sin arbetsplats, i form av utbildning, kollegor och kreativa projekt.

Här nedan publicerar vi lediga tjänster när vi behöver hitta nya medarbetare. Har vi inga lediga tjänster just nu är du alltid välkommen att höra av dig till någon av oss för att veta mer och om MBF känns som rätt arbetsplats för dig!

MBF I SOCIALA MEDIER

I våra sociala medier bjuder vi in dig som vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Här delar vi med oss av både små och stora projekt och hur olika vägen fram till ett lyckat projekt kan se ut. Här presenterar vi även våra fantastiska medarbetare och vilka rollar de har på MBF. Och såklart visar vi upp specifika delar i projekt som vi tycker är extra spännande och intressanta och delar med oss av specialistkunskap från våra skickliga underentreprenörer. 

Följ oss i våra sociala medier och på vår resa framåt!

bottom of page