top of page
Carpenters_edited_edited.jpg

TJÄNSTER

ERFARENHET, KUNSKAP OCH KVALITET INOM BYGG OCH FASTIGHETER.

Anchor 1

BYGGSERVICE

Vi utför löpande service- och underhållsarbeten till mindre ombyggnationer och renoveringar och vi arbetar både i projekt- och avtalsform. Bland våra kunder finns kommunala fastighetsbolag, offentlig förvaltning, privata fastighetsbolag, regioner och BRF:er.

 

Våra servicesnickare har alla lång erfarenhet och gedigen kunskap vilket betyder att vi kan möta våra kunders behov på ett flexibelt och professionellt sätt. Samtliga har egen fullt utrustad bil och yrkesbevis.

ERFARENHET, KUNSKAP OCH KVALITET INOM BYGG OCH FASTIGHETER.

Anchor 2

SMIDE

Vi utför olika typer av smidesuppdrag, så som serviceuppdrag, felavhjälpande åtgärder och problemlösning. I vår egen smidesverkstad på Ekerö arbetar åtta certifierade smeder, alla med egen fullt utrustad servicebil.

 

Våra smidesarbeten innefattar allt från balkongräcken till pelare, medan våra större projekt inom stålkonstruktion ofta kräver stort fokus och detaljplanering. Allt för att säkerställa att vi möter moderna byggnaders höga krav på säkerhet och kvalitet.

Anchor 3

BYGGENTREPRENAD

Vi arbetar med olika typer av byggentreprenad, så som nyproduktion, tillbyggnader, renoveringar, lokalanpassningar, tak- och markarbeten m.m. Att ha hand om byggentreprenad innebär att vi tar hand om hela kedjan i ett projekt. Från planering och projektering till samordning av leverantörer och UE, så som rör- och elinstallationer, målning, ventilation m.m. Vårt breda kontaktnät med materialleverantörer och installatörer är noga kvalitetsgranskade för att se till att vi anlitar den bästa kompetensen på marknaden.  

 

Hos oss är det du som kund som bestämmer. Vi lyssnar och är flexibla, men vi argumenterar också för vad vi anser är den bästa lösningen. För att vi och du som kund ska ta oss i mål tillsammans och vara nöjda med resultat. Det är byggentreprenad för oss.

MicrosoftTeams-image%20(2)_edited.jpg
bottom of page